TeamBeelden Veerstichting

TeamBeelden Veerstichting

Hoe 6 losse hoofden werden samengevoegd tot een eenheid…

Nog geen 3 maanden geleden stonden de 6 leden van het verse studentenbestuur van de Veerstichting op de stoep van mijn atelier. Ze waren nog maar net begonnen aan hun opdracht om in relatief korte tijd weer een mooi en inspirerend symposium te organiseren. Een goed moment om de onderlinge samenwerking eens onder de loep te nemen dmv TeamBeelden. TeamBeelden staat voor het maken van een gezamenlijk kunstwerk, waarbij het proces en het uiteindelijke kunstwerk een goed beeld geeft van de onderlinge samenwerking en de natuurlijke dynamiek binnen het team. In opperste concentratie gingen ze aan de slag, met als resultaat 6 fraaie (individuele) portretten in klei (en natuurlijk een heel ontspannen en vrolijke middag).

En gisteren kwamen ze terug om hun kunstwerk af te maken en de vorige sessie te evalueren. Wat een verschil met de vorige keer! Daar waar ze eerder waren geëindigd met 6 losse hoofden, werd er nu naarstig naar onderlinge verbindingen gezocht. Het proces was gestroomlijnd en doelgericht, gericht op gezamenlijkheid, de onderlinge communicatie was open en inclusief. Met als resultaat een prachtig, origineel kunstwerk, dat hoop en verbinding uitstraalt. Precies waar de Veerstichting uiteindelijk ook voor staat!

Ben jij ook op zoek naar een boost voor je eigen team? Nieuwsgierig naar je eigen teamdynamiek? Behoefte aan een gedegen teamanalyse op een vernieuwende en ontspannen manier? Neem dan contact op via deze website.

Nieuwsgierig naar de Veerstichting, dé inspirerende ontmoetingsplek voor de verschillende generaties? Kijk op www.Veerstichting.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.