Foto’s ontvangen van Pursuit of Passion 2.0

Foto’s ontvangen van Pursuit of Passion 2.0

Vandaag kreeg ik de foto’s binnen van Adine Mees, die de opdracht gaf voor Pursuit of Passion 2.0. Adine woont in Vancouver, Canada en wilde graag een bewerking van het oorspronkelijke beeld van Bill Koochin, een Canadese beeldhouwer. Dit beeld heeft een speciale betekenis voor haar en zij gaf mij de opdracht om een eigen interpretatie te maken, waarbij duidelijk mijn toets te herkennen was. Ik vond het een hele eer, zeker ook omdat dit mijn eerste overzeese opdracht was! Dit voorjaar was het gereed en heeft zij het mee teruggenomen naar Canada (zware handbagage!) en nu heeft Adine professionele foto’s ervan laten maken. En dat is te zien! Ze zijn prachtig geworden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.